Yey

Sist uke så var jeg på sykehuset på torsdag en uke siden i dag.
Da fikk jeg beskjed at jeg endelig vil få operasjonen i skulderen, jeg ble så glad at tårene rant.

Men jeg må nok smøre meg med tålmodighet for det vil ta tid før jeg kommer inn, kunne gå så langt som at snøen hadde begynt å falle, men jeg fikk satt meg opp på avbestillings liste så jeg håper for min del at det er noen som har blitt bedre, er bortreist eller har blitt syke.

Ja jeg føler en del på at jeg ønsker det for noen som sikkert har det like vondt som meg.
Men hva skal en gjøre, jeg er desperat for sover sykt lite om natta er jeg heldig så kanskje jeg får meg 5 timer på det meste og det er ikke sammenhengene heller, for våkner flere ganger pga smerter i hele kroppen og spesielt i skulderen.

Jeg er sykt sliten om dagen og ønsker at jeg snart skal kunne føle meg litt bedre og litt mer ovenpå, kjenner sola hjelper en del humøret er bedre og ting er ikke riktig så tungt som når det regner dag ut og dag inn og migrene er på hele tiden.

Blir ikke lange innlegget i dag for smertene er ikke gode når jeg prøver å skrive litt.

Men lover det skal ikke bli lenge til neste gang 🙂

 

Beklager

Hei igjen alle sammen.

 

Beklager så mye for fra fall jeg har hatt en god stund nå, men livet har skjedd og mye har hent og tankene er helt andre plasser. Eller det er ikke helt sant, jeg har tenkt veldig mye på denne bloggen og hva og hvilken vei jeg skal ta vidre.

Først vil jeg bare si at det er veldig vondt for meg å sitte å skrive men skal allikevel prøve nå, så beklager om det blir mye skrivefeil og jeg ikke registrerer dem alle, jeg gå å venter på time på sykehuset nå den 13 .6, da skal jeg til ortoped med skulderen min og evt operasjon, så det brenner mye når jeg prøver å skrive nå men skal gi et forsøk så mye som jeg klarer.

Siden sist er er endelig konfirmasjonen over yey , fikk mye hjelp av min familie som kom nedover, det setter jeg så uendelig pris på og ikke minst hjelpen jeg fikk før familien kom den helgen, fosterforeldrene til mine eldste kom og hjalp ed siste innspurt meg å få vasket her, hadde aldri klart meg uten dem og den hjelpen jeg fikk av familien ja di er alle i min familie <3

En ting jeg hater er at jeg blir ja ka skal jeg si , blir litt hjelpeløs er vel mer det rette orde, og det har med at smertene er for store til tider til at jeg skal klare det jeg aller helst vil og som var målet mitt å starte med etter konfirmasjonen og det er å begynne å sortere ting her og pakke opp det som er igjen.

Rommet mitt har jeg ikke en gang startet på og jeg er så sint på meg selv for det for jeg har ikke lyst å ha alle di eskene rundt meg der inne jeg vil gjøre rommet mitt koselig for min egen del.

Men skulderen setter stopper for alt jeg vil, og det hater jeg, jeg har høy smerteterskel men denne brenninga jeg får bak i skulderbladet er for at den har satt seg fast i musken under for at jeg ikke skal ha så mye bevegelse o skulderen, så med andre ord skulderbladet har på en måte limt seg fast i muskelen så da kan du selv tenke deg hver gang det blir strekt så gjør det sykt vondt for det river og når det trekkes sammen igjen starter brannen bak der.

Eneste måten jeg klarer å beskrive dette på, kroppen har laget sin egen beskyttelse for mindre bevegelse i AC-leddet,

jeg trosser den flere ganger men sitter igjen med dobbelt så store smerter etterpå, jeg er lei skikkelig lei, så håper virkelig ortopeden kan komme med gode nyheter til meg når jeg er der.

Jeg har også nå i litt over 7 uker holdt p med et transformasjons kurs/manifesterings kurs, der jeg har måtte jobbe med mye inni meg selv, jeg er enda ikke ferdig med det helt men er der jeg skal være 🙂

Det er sykt spennende å jobbe med seg selv på denne måten , det å måtte gå inn i seg selv finne blokkeringer osv, alt dette med en Coach og gruppe som er laget for di som er med, zoom møter og meditasjoner og hypnose filer, lært utrolig mye  med å jobbe på denne måten og langt fra ferdig jobbet for å si det sånn, skal også starte opp nå med å heale det indre barnet, og der vet jeg at jeg vil få full suksess for jeg har jobbet mye i di forskjellige behandlingene og traume bihandlinger jeg har vært i, så det å jobbe med lille meg har jeg gjort mye og tilgitt mange rundt meg i oppveksten og meg selv men jeg har aldri fått healt det indre barnet og det kjenner jeg vil være siste delen jeg trenger for å bli hel igjen om noen forstår hva jeg vil frem til nå.

 

Det jeg også har tenkt mye på siste tiden er hva jeg vil med denne bloggen og det er å få ned det jeg har skrevet for hånd om livet mitt, det vil jeg prøve med tiden  å få skrevet ned  her, jeg har bestandig hatt lyst å skrive bok om mitt liv som jeg har snakket om tidligere, men da er det så mye å ta hensyn til i forhold til andre i livet mitt osv så jeg vet ikke helt korsen jeg skal gå frem der, men jeg har lyst å fortelle min historie ut fra mitt syn og opplevelser.

Jeg har et inderlig ønske å kunne få bruke mine erfaringer og opplevelser til å kunne hjelpe andre som er eller har opplevd mye av det jeg har, jeg vet jeg har mye å gi andre der, men vet bare ikke korsen og når evt tid er inne for di tingene.

Sånn som ting er her hjemme så har jeg evig nok haha men mye av det som skjer her er forbigående og ungdomstiden tar slutt en dag så da har jeg evt en mulighet, ja jeg vet ikke.

Jeg får ha tilliten til at når tiden er inne bringer universet meg på rett vei, men først må jeg jobbe meg ferdig med meg selv både på den ene og den andre måten, første er å få skulderen i orden så jeg kan fungere normalt igjen,.

Men nå må jeg stoppe for smertene er for store etter skrivingen nå, men lover skal ikke ta så lang tid før jeg er tilbake.

Setter så enormt mye pris på følgere her inne og på snappen min så vil du følge livet mitt der også så er det @mjhp76, legg meg til som venn eller abonner på meg der inne, hadde satt veldig stor pris på det.

Med dette så ønsker jeg dere alle sammen en super flott lørdag og riktig god helg vidre til dere alle sammen, så får vi håpe at godværet og sola og varmen snart kommer tilbake igjen til oss, greit vi trengte regn men nå holder det syns jeg hehe.

Nei god helg alle sammen